MASSAGE MED HJÄLP AV VATTNETS RÖRELSE

Maskinen simulerar flera klassiska massagetekniker via vattenstrålarna under gummiduken. Ta hand om dina patienter, kunder och besökare - enkelt och smidigt med vår massagesäng.

VAD ÄR VATTENMASSAGE?

Det kallas också torr vattenmassage. Det utförs på en maskin som är som ett badkar med 300 liter varmt vatten (33-35 grader) med en gummiduk ovanpå.


Du ligger med kläderna på, direkt på duken. Inget ombyte eller dusch eller annat efteråt. Hydrojet/VelusJet är en utveckling av den första versionen som skapades, ständigt förbättrad och förfinad. Maskinen är mycket avancerad och styrs av en microprocessor.


Massagesängen kan göra allt ifrån individuella behandlingar som lagras på chipcard, rfid tags eller i programbibliotek på dator som hämtas automatiskt.

Frigör endorfiner

Minska stress

Minska spänningar

Lindra ryggsmärta

Förbättra cirkulation

Dränera mjölksyra i muskler

Förbättra hållning

Höj oxytocinnivån

HUR FUNGERAR MASSAGESÄNGEN?

Denna fantastiska maskin möjliggör effektiv massage med hjälp av vattnets rörelse. Användaren lägger sig, fullt påklädd, på en rågummiduk. Två vattenstrålar, var och en med sin egen försörjning av vatten, simulerar flera olika klassiska massagetekniker. Med maximal effekt under 15 minuter ges positiv effekt redan efter en behandling.

Maskinen är mycket enkel att använda och varje behandling av olika massagetekniker är lagrade på ett chipkort. Era gäster väljer den behandling de önskar och sätter i det valda chipkortet och trycker på ”start”. Exempel på massagetekniker som används i våra behandlingar.

Sjukhus

Vattenmassagesängen är en certifierad medicinsk produkt, som styr mot utvalda aktiveringspunkter eller via temamassager. Förprogrammeringen möjlliggör frigjord tid då maskinen kan användas av patienten själv via kontigentkort eller via er direktstyrning. Vattenstrålarna under gummiduken träffar exakt på respektive besvär hos dina patienter. Stöd rehabiliteringen av dina patienter och öka deras välbefinnande.

Spa & Hotell

Erbjud dina gäster enastående wellness-upplevelser och stick ut från konkurrensen. Ingen massör eller personal behövs för att dina gäster ska kunna uppleva avkopplning med vattenmassagesängen, du har full kontroll med minskad insats. Tack vare två gränssnitt kan även andra apparater anslutas; atmosfärisk belysning, mjuk musik eller doft för genomandning.

Gym & privat

Muskelavspänning, förbättring av välbefinnande och wellness; massagesängen är ett perfekt komplement för en total fitnessupplevelse och en bättre regenerering efter träningen. Med förprogrammerade kontigentkort möjliggörs användning 24/7 för dina besökare. Självklart kan massagesängen även användas i det egna hemmet!

VATTNETS KRAFT

I århundraden har människor använt vatten för att främja det personliga välbefinnandet, lindra värkande muskler, minska smärta och lätta på stress. Att vara nära vatten är för många människor lugnande och rogivande där ljudet av vatten har en avkopplande effekt.

Den terapeutiska nyttan av vatten har sedan länge erkänts av den medicinska världen och resulterade i uppkomsten av hydroterapi. Det är en effektiv behandling som används dagligen av tusentals hälsospecialister över hela världen.