ANVÄNDNINGSOMRÅDEN FÖR VÅR MASSAGESÄNG

På grund av den kompakta uppbyggnaden (2120 x 1030 x 500 mm) med en liggyta på (1950 x 810 mm) passar Hydrojet på de flesta platser. Såväl i verksamheten som i hemmet.

GYM

Att erbjuda en hydrojet på gymmet för medlemmarna är ett bra sätt att få in nya medlemmar eller att behålla de gamla.


Att låta det ingå i medlemskapet är ett garanterat sätt att kunderna att komma tillbaka. Månadskostnaden för maskinen motsvarar bara ett fåtal medlemsavgifter. Ingen produkt är lika populär, speciellt bland äldre.


HOTELL

Dina nöjda gäster är de bästa ambassadörerna för ditt hotell. Med en Hydrojet kan du erbjuda massage dygnet runt med specialanpassade kort för gästerna, exempelvis avslappnande massage efter bilkörning eller program för att lösa upp spända muskler i nacke efter en lång dag med möten.


SPA

En Hydrojet på spa-anläggningar är en given succé. Den utgör ett ypperligt komplement till klassisk massage med massör. Eftersom maskinen finns på plats 24/7 så finns den alltid tillgänglig för gästerna. Det kan också vara skönt för en spa-gäst att få vara för sig själv under massagen. Det finns dessutom personer som av olika anledningar har svårt för, eller inte kan, ta emot massage utförd av en massör. Då är Hydrojet den perfekta lösningen.

ARBETSPLATSEN

Ett företags viktigaste tillgång är oftast personalen. Med en frisk och pigg personal ökar produktiviteten och din personalomsättning minskar vilket sparar pengar. Eftersom Hydrojet finns på plats 24/7 så slipper man ifrån problemet med att boka en massör och att de anställda ska anpassa sin tid efter när massör är på plats. Beroende på vad arbetsplatsen innehåller för arbetsuppgifter kan specialiserade programkort användas som fokuserar på just de problemområden som din personal erfar.


FRISÖR

Att erbjuda en hydrojet på salongen fyller flera syften.

Du kan erbjuda massage till de anställda eftersom frisörer ofta har problem med smärta i nacka och rygg. Eller erbjuder du massagen som en tilläggstjänst för kunder. Vi vet att salonger som erbjuder massage med Hydrojet kan öka sin omsättning och får nöjdare kunder och personal.


Hydrojet är mycket lätt att hantera och efter en kort introduktion klarar sig användaren själv.


REHAB

Anledningarna till att man kan behöva rehabilitering är många. Det kan vara vid skador, överbelastning, stress och symptomlindring efter olika sjukdomar och deras behandlingar. I många fall kan Hydrojet åstadkomma positiva effekter som inte manuella insatser kan uppnå.


Med de specialiserade programkorten kan man få hjälp med en mängd olika tillstånd till en bråkdel av kostnaden. Lägg därtill den omständigheten att många människor (bl.a. av religiösa skäl) inte kan ta emot massage av en massör.


VATTNETS KRAFT

I århundraden har människor använt vatten för att främja det personliga välbefinnandet, lindra värkande muskler, minska smärta och lätta på stress. Att vara nära vatten är för många människor lugnande och rogivande där ljudet av vatten har en avkopplande effekt.

Den terapeutiska nyttan av vatten har sedan länge erkänts av den medicinska världen och resulterade i uppkomsten av hydroterapi. Det är en effektiv behandling som används dagligen av tusentals hälsospecialister över hela världen.

Kundrecensioner

”Vattenmassagesängen skiljer sig definitivt från apparater jag kände till tidigare”

Hos husläkaren Picard, används bädden för behandling
mot smärtor, spänningar och obehag. Resultatet:

+ Synliga terapeutiska framgångar som åtföljer läkemedelsbehandling
+ Används dagligen tre till sex gånger
+ Bokas upprepade gånger av patienter


”Kombinationen av träning och Wellness passar lätt in i konceptet.”

Sportsclub4, glädjer sig över en mycket angenäm
atmosfär i fitnesstudion. Eftersom gästerna inte bara
snabbt slutför sin träning, utan dröjer sig kvar och
slappnar av:

+ Gästerna använder massagen mot ryggsmärtor,
huvudvärk och spänningar efter träning
+ Används dagligen fem till tio gånger
+ Användare rapporterar upprepade gånger en
permanent, positiv effekt


LÅTER DET INTRESSANT?

Är du intresserad av en vattenmassagesäng eller vill ha mer information så tveka inte att höra av er. Klicka på knappen och kontakta oss direkt eller fyll i formuläret.